Cultuur Caribbean Night

Caribbean Night

Ook dit jaar organiseert de Cultuur Commissie meerdere evenementen voor alle JCI leden. Het eerste evenement van 2017 had als thema Carribbean Night. Vooraf was nog niet bekend wat dit precies inhield.

Zaterdagmiddag was het zover. Het weer werkte mee en onder een Caribisch temperatuurtje werd in Haarlem verzameld op het Marktplein voor een onvervalste workshop Salsa dansen. Verzorgd door Super Salsa, onder leiding van Nederlands kampioen Salsa dansen Sederick Short en Michelle van Veen

Ondanks een aantal verborgen talenten in de groep, was het voor het merendeel van de leden de eerste kennismaking met verschillende Latin dansen. Tijdens de workshop van een uur is er les gegeven in Merengue, Rumba en Salsa. Interessant was ook de uitleg van Sederick over de oorsprong van deze dansen. De workshop werd afgesloten met een spectaculaire demonstratie van Sederick en Michelle.

Misschien niet helemaal Caribisch, maar mar niet minder lekker, is de avond afgesloten met Mexicaanse Tapas en een bezoekje aan de Dessert Bar.

Wil je meer weten over Salsa lessen, privé of als groep, of wil je tijdens een bedrijfsfeestje toch echt een keer met die ene collega dansen? Kijk dan zeker een keer op www.supersalsa.nl