Pijlers

JCI Bollenstreek heeft 4 pijlers. Op basis van deze pijlers organiseren wij onze activiteiten. Deze pijlers zijn het kenmerk van JCI en worden ook landelijk en internationaal doorgezet.

 

Business

JCI Nederland heft meer dan 2000 leden. Je krijgt er dus in één klap een groot nationaal netwerk bij. Echter het meeste an netwerk krijg je natuurlijk lokaal bij mensen uit dezelfde regio als jij. Naast netwerken tijdens etentjes en borrels organiseert JCI Bollenstreek ook elk jaar meerdere bedrijfsbezoeken. Hier kan je kijken in de keuken van grote en kleine bedrijven en leren van de organisatie en leiders van deze bedrijven. Je pakt altijd iets mee!

 

Training & coaching

Leden van JCI kunnen zichzelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden. JCI Bollenstreek organiseert elk jaar meerdere trainingen. Echter wordt er landelijk ook veel georganiseerd door JCI. Op deze manier kan je bijvoorbeeld leiderschapstrainingen of teambuilding activiteiten volgen. Daarnaast biedt JCI ieder lid de mogelijkheid om zelf trainer of spreker te worden.

 

Community

JCI Bollenstreek is maatschappelijk betrokken. Daarom zetten wij ons elk jaar in voor een lokaal goed doel. Dit kan door een inzamelingsactie, maar ook door actief betrokken te zijn bij projecten van een goed doel. In het verleden hebben wij ons ingezet voor het Willem Alexander Kinderfonds, het Hospice Sassenheim, diverse bejaardenhuizen, het Ronald McDonald Huis en Cliniclowns.

 

Internationaal

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen of om je internationale netwerk uit te breiden via Europese Conferenties en Wereldcongressen of door het vervullen van internationale functies. Leden van JCI bepalen zelf in hoeverre ze hier behoefte aan hebben.